Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ύστερα από την επιστροφή του στην πρωτεύουσα, Καράκας, πραγματοποίησε την Τρίτη ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, διαψεύδοντας για πολλοστή φορά τις φήμες που τον παρουσιάζουν να έχει καταβληθεί από την επάρατο νόσο. Ο Hugo Chavez βρισκόταν για αρκετό χρονικό διάστημα στην Κούβα προκειμένου να υποβληθεί σε νέο κύκλο χημειοθεραπείας.

Με ανεβασμένη διάθεση και σταθερή φωνή ο 57χρονος πολιτικός δεν έδειχνε καθόλου κουρασμένος ενώ ενδεικτικό της διάθεσής του ήταν το γεγονός πως δεν αναφέρθηκε καθόλου στην πορεία της υγείας του, αλλά επικέντρωσε την προσοχή του στις επόμενες κινήσεις του ενόψει της κρίσιμης εκλογικής διαδικασίας της 7ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ήττα που θα δεχτεί η Αντιπολίτευση δε θα έχει προηγούμενο. Αποτελεί μέρος της πρόσκλησης να εισέλθουμε σε μια καινούρια φάση», τόνισε στη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για μείωση του πληθωρισμού και για ετήσια ανάπτυξη που θα φθάσει το 8% ετησίως (εφόσον φυσικά εκλεγεί).

Πρόκειται για την τρίτη δημόσια εμφάνιση του Hugo Chavez από τα μέσα Απριλίου. Η ομιλία του μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:
Επέστρεψε από την Κούβα, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, 06:56

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης