Η εκρηκτική ξανθιά τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου, αφού κατέκτησε τον κόσμο της μουσικής, τώρα ετοιμάζει και νέο «χτύπημα» στην τέχνη.

Σπουδάζει υποκριτική στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου και μάλιστα έχει και επίσημο χαρτί από το κράτος, πως είναι ηθοποιός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ και ενάμιση χρόνο σπουδάζω στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου. Τον Σεπτέμβριο έδωσα εξετάσεις προφορικές και γραπτές και πήρα από το Υπουργείο Πολιτισμού ένα χαρτί, το οποίο με εγκρίνει ως ηθοποιό» δήλωσε στην «Espresso» η Έλενα.


Θα στενάξουν τα θέατρα

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ήταν ένα παιδικό όνειρο το οποίο δεν είχα προλάβει να εκπληρώσω, και χαίρομαι γιατί οι προσπάθειές μου ανταμείβονται. Οι καθηγητές μου είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί μου και όλο αυτό κυλάει πολύ όμορφα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ξανθιά τραγουδίστρια αυτή την εποχή έχει δώσει προτεραιότητα στο θέατρο, χωρίς ωστόσο να γυρίζει την πλάτη στο τραγούδι:

«Το τραγούδι είναι μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, είναι το χόμπι μου πέρα από δουλειά. Δεν έχω σκοπό για την ώρα να το εγκαταλείψω, όμως, αν δεν καταφέρω να κάνω την καριέρα που ονειρεύομαι, δεν θα ήθελα να τραγουδάω σε μεγάλη ηλικία, απλώς για να υπάρχω στον χώρο. Ήδη συζητάω να κάνω θέατρο και θα το κάνω παράλληλα με το τραγούδι, αρκεί να είναι κάτι που μου αρέσει. Θεωρώ ότι το τραγούδι είναι ανώτερη τέχνη και τελικά, για να γίνεις ηθοποιός, πρέπει να έχεις πολλές γνώσεις, δεν είναι κάτι εύκολο».

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης