Ένα ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια της συναυλία του στο Μεξικό ο Enrique Iglesias και παρά το γεγονός ότι είχε γεμίσει αίμα στο χέρι του, συνέχισε να τραγουδά για 30 ολόκληρα λεπτά! Πώς συνέβη αυτό;
Στην προσπάθειά του να πιάσει το drone (τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι) που πετούσε πάνω από τη σκηνή και τραβούσε φωτογραφίες από ψηλά, ο 40χρονος τραγουδιστής θέλησε να το στρέψει προς τη μεριά του κοινού, κάτι πήγε στραβά, το drone του έσκισε τα δάχτυλα και σε κλάσματα δευτερολέπτου το αίμα άρχισε να τρέχει «ποτάμι».

Ο Iglesias ωστόσο δεν αποχώρησε από τη σκηνή για να φροντίσει το τραύμα του, αλλά συνέχισε να τραγουδά απτόητος, παρόλο που τον συμβούλεψαν να σταματήσει το show.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα στιγμιότυπα που ανέβασαν οι θαυμαστές του στα social media, ο τραγουδιστής έβαλε στο χέρι του έναν πρόχειρο επίδεσμο ώστε να σταματήσει την ροή του αίματος, ενώ ζωγράφισε μια καρδιά από αίμα στο άσπρο μπλουζάκι του!

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, ο Enrique Iglesias μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο. Εκεί τον περίμενε ένα ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο για το Los Angeles, όπου περιποιήθηκε το τραύμα του ένας ειδικός γιατρός.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης