Όλη η showbiz έχει παγώσει από την είδηση του σοβαρού ατυχήματος του Τόμας Πρωτόπαππα, ο οποίος νωρίς το πρωί της Κυριακής οδηγώντας με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο με προορισμό τα studio ΚΑΠΑ, όπου είχε προγραμματισμένο γύρισμα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook», είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

Ο νεαρός ηθοποιός σταμάτησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητό του στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, στο 36ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού. Τότε έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του διερχόμενο όχημα της Αττικής Οδού, το οποίο έσπευδε για βοήθεια σε κάποιο άλλο σημείο του δρόμου. Από τη σύγκρουση ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και το κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νοσοκομείο οι γιατροί έβαλαν τον Τόμας Πρωτόπαππα στο χειρουργείο και μετά από πολύωρη εγχείρηση στο κεφάλι, εισήχθη διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ωστόσο οι γιατροί εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο νεαρό της ηλικίας του και την καλή φυσική του κατάσταση, λόγω αθλητισμού.

«Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με τη μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!» είπε, σύμφωνα με την Espresso, στους φίλους της η σύντροφος του Τόμας, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης