Της Αγγελικής Στόγια

Η Μεγάλη Παρασκευή του 2016 θα μείνει σίγουρα αξέχαστη για την Τέτα Καμπουρέλη και τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα τρεις άγνωστοι άντρες μπήκαν στην τριώροφη μεζονέτα της γνωστής nail artist στη Βάρη, ξυλοκόπησαν τον σύζυγό της και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή. Εκείνη βρισκόταν στο μπάνιο και βγαίνοντας από αυτό, έπεσε επίσης θύμα των διαρρηκτών καθώς την γρονθοκόπησαν δύο φορές στο πρόσωπο.

Τo govastileto.gr επικοινώνησε με την Τέτα Καμπουρέλλη, η οποία δύο μέρες μετά τον εφιάλτη που έζησε, δηλώνει ακόμη σοκαρισμένη και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, έχω χάσει τον ύπνο μου και το χαμόγελό μου. Δεν είναι απλοί ληστές αυτοί που μπήκαν στο σπίτι, είναι δολοφόνοι».

«Μας πήρανε κάτι ασημικά που είχα σε συρτάρι στο δωμάτιό μου και 160 ευρώ που είχα στην κουζίνα για την καθαρίστρια. Στη συνέχεια βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, έφεραν βαριοπούλα, το άνοιξαν και πήραν ότι ήταν μέσα δηλαδή κοσμήματα από τον γάμο μου, τα βαφτιστικά των παιδιών μου και λίγες χρυσές λύρες» αποκάλυψε η ίδια. Η συνολική αξία της λείας των ληστών, όπως μας είπε η Τέτα, υπολογίζεται γύρω στις 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ληστές που μάλλον είναι αλλοδαποί όταν έφευγαν πυροβόλησαν προς τη μεριά του συζύγου μου, χωρίς ωστόσο να βρούνε στόχο κι εγώ είχα βγει στο μπαλκόνι και φώναζα: “βοήθεια, βοήθεια”» εξομολογήθηκε η Τέτα και πρόσθεσε: «Ο Βασίλης έχει κατάγματα στον θώρακα και τη μύτη κι εγώ έχω οίδημα στο πρόσωπο. Δόξα το Θεό είμαστε ζωντανοί».

Η αγαπημένη αισθητικός των επωνύμων κλείνοντας θέλησε να ενημερώσει μέσω του govastileto. gr όλον τον κόσμο, λέγοντας πως πρέπει να έχουμε όλοι στο σπίτι «συναγερμό και κάμερες ασφαλείας».

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία και συγκεκριμένα το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας και μέχρι στιγμής βρίσκονται σε καλό δρόμο για τον εντοπισμό των δραστών. Η Τέτα με τον σύζυγό της πάλι έχουν κάνει το σπίτι φρούριο και περιμένουν με αγωνία να βρεθούν οι ληστές.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης