Εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές της Whitney Houston συγκεντρώθηκαν στο ναό όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της αδικοχαμένης τραγουδίστριας με την «κρυστάλλινη φωνή».

Η κηδεία έγινε από τον ιερό ναό που τραγούδησε για πρώτη φορά η Houston, στο New Jersey, όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ακολουθία ξεκίνησε με την ομιλία του δημάρχου του New Jersey. Η Aretha Franklin, η οποία είχε προσκληθεί από την οικογένεια της Houston, για να τραγουδήσει στην κηδεία, τελικά δεν κατάφερε να παρευρεθεί, καθώς σύμφωνα με το BBC, είναι αδιάθετη.

Ο Kevin Costner, ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «The Bodyguard» έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο, ως φόρο τιμής στην εκλιπούσα τραγουδίστρια.

Εκεί βρέθηκε και ο Clive Davis, ο οποίος εκφώνησε επικήδειο λόγο. Ανάμεσα στους καλεσμένους  η Beyonce και ο σύζυγός της και τραγουδιστής Jay – Z.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alicia Keys και ο Stevie Wonder ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν κατά τη διάρκεια της ακολουθίας.

Όλοι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία ήταν κλειστοί, ενώ όσοι δεν είχαν πρόσκληση δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν, σύμφωνα με την αστυνομία.


Υπενθυμίζεται πως ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια θανάτου της Houston.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης