Άμεση ήταν η αντίδραση των συγγενών της δολοφονημένης από το σύζυγό της, δασκάλας από την Σαντορίνη, Αδαμαντίας Καρκαλή , με το που ενημερώθηκαν ότι το προσωπικό δράμα της οικογένειας θα αποτελέσει αιτία επεισοδίου της «10ης εντολής».

Με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων ζήτησαν να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναφορά των συγγενών:

«Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας “τελειώσει” κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει.

Στο σχετικό site του σταθμού Αlpha απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ήδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης