Του Διονύση Θανάσουλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες εβδομάδες οι φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη, με τον τραγουδιστή «πνιγμένο» κυριολεκτικά στα λουλούδια, προκάλεσαν ουκ ολίγες συζητήσεις.

Όλοι έψαχναν να βρουν ποιος ή ποιοι «έχτισαν» με δεκάδες κιλά γαρδένιες τον τραγουδιστή, ξοδεύοντας σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ένα ποσό που άγγιξε τις 20.000 ευρώ! Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της zougla.gr ο άνθρωπος που έκανε την «καταστροφή»-όρος που χρησιμοποιείται για αυτούς που πετάνε αφειδώς λουλούδια- είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαλέκας, άγνωστος στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι μάλλον λογικό, αφού δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια εκτός ελληνικών συνόρων, έχοντας ως βάση του την Ρουμανία.

Εκεί, όπου θεωρείται ο βασιλιάς του real estate, στήνοντας deals εκατομμυρίων ευρώ. Ένα από αυτά έκλεισε τον περσινό Οκτώβριο, όταν αγόρασε ένα Μall (σ.σ. εμπορικό κέντρο)στο κέντρο του Βουκουρεστίου, από ένα αυστραλιανό fund για 17.300.000 ευρώ! Το απίστευτο στο συγκεκριμένο deal ήταν ότι ο Παπαλέκας αγόρασε για δεύτερη φορά το κτήριο. Το είχε ξανακάνει το 2005, πληρώνοντας τότε ένα τίμημα που έφτασε τα 46.000.000 ευρώ και ένα χρόνο αργότερα το πούλησε στους Αυστραλούς 103.000.000!

Το αγόρασε δηλαδή πίσω σε τιμή έξι φορές χαμηλότερη από αυτήν που πούλησε, κάτι που δικαιολογεί και την οικονομική του άνεση, σε καιρούς κρίσης.

H άνεση αυτή του επέτρεψε να μεταβεί από το Βουκουρέστι στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικό lear jet μαύρου χρώματος, προκειμένου να ακούσει τον Ρέμο στην πρεμιέρα του.

Η «καταστροφή» σε λουλούδια που έκανε εκείνο το βράδυ, θύμισε σε κάποιους, περασμένες εποχές, καθώς τα λουλούδια έπεφταν βροχή στην πίστα, αναγκάζοντας τον Αντώνη να σκάβει με το μικρόφωνο, για να μπορέσει να σταθεί.

Παρά τα όσα έκανε ο κ. Παπαλέκας εκείνο το βράδυ, εξακολουθεί να αποφεύγει την οποιαδήποτε δημοσιότητα γύρω από το πρόσωπό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία του στο διαδίκτυο, ενώ για συνέντευξη ακόμη και σε εξειδικευμένα έντυπα, ούτε λόγος.

Φέρεται να είναι, πάντως, στενός φίλος του Ρέμου, αφού μετά από μια μέρα πέταξαν μαζί για την Μύκονο με το μαύρο lear jet, προκειμένου να διασκεδάσουν στο νησί των ανέμων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης