Ο Γεράσιμος Πουλάκης, πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων, παίρνει θέση και απαντά στον σάλο που προκλήθηκε μετά την αποκάλυψη πως η Ελένη Mενεγάκη λαμβάνει από το 2008 επίδομα τρίτεκνης, παρά την οικονομική της άνεση.

«Αυτό είναι συνταγματικό δικαίωμα της κάθε μητέρας που γεννά τρίτο παιδί, τέταρτο, πέμπτο και λοιπά κι αν δεν το διεκδικήσει παραμένει εκεί, δεν πάει κάπου αλλού. Αυτό δεν είναι της μητέρας, το επίδομα είναι του παιδιού και δόθηκε για να στηριχτεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας» είπε σε τηλεφωνική του συνομιλία στον τηλεοπτικό αέρα του «Πολύ Μπλα Μπλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, στη συνέχεια έδωσε την απόλυτη στήριξή του στην παρουσιάστρια, αφού πρώτα διευκρίνισε πως δεν τη γνωρίζει προσωπικά: «Δεν τον θεωρώ σωστό αυτό τον σάλο, διότι αυτό το δικαίωμα είναι συνταγματικό της δικαίωμα, γιατί δεν κάνετε ένα ρεπορτάζ και για αυτούς στη Βουλή με τόσες καταθέσεις που παίρνουν επίδομα;

Κι επειδή άκουσα πριν που λέγατε πως, ενώ παίρνει τόσα χρήματα, μπήκε σε πολύπλοκη γραφειοκρατία για να πάρει το επίδομα, να σας πω πως δεν χρειάζεται μια ιδιαίτερη γραφειοκρατική διαδικασία. Είναι μια πεντάλεπτη διαδικασία, με την ταυτότητά σου και το πιστοποιητικό γέννησης των παιδιών».

Βρέθηκε, δηλαδή, η μόνη συνδιαλλαγή με το Δημόσιο που διαρκεί πέντε λεπτά! Αυτό είναι είδηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Πολύ Μπλα Μπλα

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης