Οι πιθανότητες να γίνετε εκατομμυριούχος από τη δουλειά σας αν δεν είστε γόνος εκατομμυριούχων, είναι μηδαμινές. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα πανεπιστήμια που  σας εγγυώνται μία χρυσή καριέρα.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Ντιουκ σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ αυτές είναι οι σχολές που οδηγούν σε πλούσια καριέρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Χάρβαρντ
Αριθμός εκατομμυριούχων αποφοίτων: 52, ανάμεσα σε αυτούς, Μπαράκ Ομπάμα, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών,Μπαν- Κιν Μουν, Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Λόιντ Μπλακφέιν, διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs.


Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια
Αριθμός εκατομμυριούχων αποφοίτων: 28, μερικοί από αυτούς ο Νόναλντ Τραμπ,Leonard Lauder πρόεδρος της Estée Lauder. δισεκατομμυριούχος, 


Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ
Αριθμός εκατομμυριούχων αποφοίτων: 27, ανάμεσα σε αυτούς και ο ιδρυτής της Hewlett-Packard.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (ΝΥU)
Αριθμός εκατομμυριούχων αποφοίτων: 17, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Woody Allen.


Κολούμπια
Αριθμός εκατομμυριούχων αποφοίτων: 15, ανάμεσα τους και ο δικός μας ο Έλληνας Τζορτζ Στεφανόπουλος, που ήταν σύμβουλος του Προέδρου Μπιλ Κλίντον.


Ινστιτούτο τεχνολογίας της Μασαχουσέτης
Αριθμός εκατομμυριούχων αποφοίτων: 15. Απόφοιτος του ΜΙΤ ήταν και ο ένας από τους δύο ανθρώπους που πάτησαν πρώτη φορά στην Σελήνη, ο Μπαζ Όλντριν .

Πανεπιστήμιο Γιέλ
Αριθμός εκατομμυριούχων αποφοίτων: 48, ανάμεσα σε αυτούς ο ιδρυτής του pinterest, Μπεν Σίλμπερμαν, o πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης