ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΓΕΕ

Πέρασαν περισσότερες από 64 ώρες από τη στιγμή που τα μέλη των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες διέβησαν την πύλη της Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας προκειμένου να ξεκινήσει ο διαγωνισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία εξελίχθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και ολοκληρώθηκε 10 λεπτά πριν τις 3 τα ξημερώματα. Οι τέσσερις άδειες κόστισαν 246 εκατ. ευρώ στους τέσσερις καναλάρχες.

Η όλη διαδικασία χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ένα ριάλιτι σόου, με δικαστικές προσφυγές και ασφαλιστικά μέτρα, ένα «παιχνίδι», οι νικητές του οποίου θα ανακοινωθούν σε άγνωστο χρόνο.

Κατά τ’ άλλα οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποί τους διανυκτέρευσαν μία νύχτα στα ράντζα που έχουν στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους, χωρίς να έχουν επικοινωνία ο ένας με τον άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού-παρωδία σημειώθηκαν αρκετά ευτράπελα. Όπως πληροφορείται το zougla.gr ο Θοδωρής Κυριακού, ως εκπρόσωπος και υιός του καναλάρχη Μίνωα Κυριακού, που κατέχει τον σταθμό ANT1, αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές και υπήρξε κινητικότητα εντός του δωματίου όπου βρίσκεται «έγκλειστος».

Παράλληλα, ο διερμηνέας-μεταφραστής του Ιβάν Σαββίδη εμφάνισε τάσεις… φυγής, καθώς οι πολλές ώρες που πέρασαν του δημιούργησαν μεγάλο άγχος, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση, αφού ζήτησε να αποχωρήσει.

Νικητές και ηττημένοι εξήλθαν από την πύλη της ΓΓΕΕ, ώστε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

Πάντως, έξω από τα γραφεία της ΓΓΕΕ επικρατεί ηρεμία, το κτήριο για δεύτερη μέρα θυμίζει «αστακό» από το πλήθος των αστυνομικών δυνάμεων που το φρουρούν και οι δημοσιογράφοι ελπίζουν ότι σύντομα θα έχουν την είδηση και τα πλάνα με τους επιχειρηματίες και τους εκπροσώπους σχημάτων να εξέρχονται από την πύλη, με ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο να διαγράφεται.

Πλησίασαν τα 80 εκατομμύρια ευρώ οι δύο πρώτες άδειες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκχώρησης των δύο πρώτων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας, συγκεντρώνοντας ένα ποσό που πλησιάζει τα 80.000.000 ευρώ.

Η πρώτη τηλεοπτική άδεια ξεπέρασε τα 20.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης