Δεκατέσσερα διεθνή βραβεία για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της απέσπασε η Αpollonia Farm σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς στον κόσμο ο οποίος διεξάγεται στο Παρίσι της Γαλλίας.

H εταιρεία, με τα πολύ υψηλά στάνταρ που διαθέτουν τα προϊόντα της κατέλαβε τα παρακάτω επτά χρυσά βραβεία και επτά ασημένια έχοντας μεγάλο ανταγωνισμό.

«Σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε χρόνο, εσείς οι καταναλωτές μας μας δίνετε τη δύναμη να μπορούμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε πιο ποιοτικοί, πιο παραγωγικοί και να παράγουμε και να εμπορευόμαστε προϊόντα τα οποία προσφέρουν μια φυσική ζωή για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια εμείς σας υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι» αναφέρει η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βραβευμένα Προϊόντα:

Χρυσό βραβείο έλαβε το ελαιόλαδο της Apollonia Farm – Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης. Ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας, πολυβραβευμένο σε όλο τον κόσμο, πολύ χαμηλής οξύτητας με αυξημένες πολυφαινόλες, ισορροπημένη γεύση έντονα χαρακτηριστικά. Ελαιόλαδο που δίνει θρεπτική αξία στον οργανισμό του ανθρώπου.

Χρυσό βραβείο για τον καφέ

Apollonia Farm – Espresso Italiano 100% Arabica Exclusive, καφές Λατινικής Αμερικής – Κολομβίας με έντονη γεύση και αρώματα, με μία γλυκάδα στο τελείωμα του.
Χρυσό βραβείο έλαβε η μαρμελάδα Apollonia Farm – Μαρμελάδα Φράουλα με 75% περιεκτικότητας φρούτων. Μαρμελάδα χωρίς συντηρητικά ανωτέρας ποιότητας, πολυβραβευμένη για τη χρήση του ποιότητα σε όλο τον κόσμο.
Χρυσό βραβείο έλαβε το βότανο Δίκταμο της Apollonia Farm, ένα θεραπευτικό βότανο, χρησιμοποιείται ως τσάι, ευχάριστο και φυσικό ρόφημα που σου δίνει την απόλυτη γεύση ενός κρητικού βότανου.
Χρυσό βραβείο για την Ρίγανη Apollonia Farm. Η ρίγανη ένα προϊόν είτε άγριο είτε ήμερο. Μαζεύεται από τα άγρια βουνά της Κρήτης συλλέγουμε την καλύτερη ρίγανη και σας την προσφέρουμε για να απολαύσετε ένα φυτό σε παρένθεση βότανο ή μπαχαρικό , με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σας.
Χρυσό βραβείο απέσπασε το κουλουράκι κανέλας/βουτήματα Apollonia Farm – κανέλα. Τα βουτήματα είναι κουλουράκια ισορροπημένης γεύσεις, ψημένα στον ξυλόφουρνο μας χωρίς συντηρητικά με ισορροπημένο ψήσιμο, έρχεται στον ουρανίσκο σας για να απολαύσετε ένα γλυκό πρωινό.
Χρυσό βραβείο πήραν και οι Ελιές Apollonia Farm – Ελιές κορωνέϊκες, οι ελιές μας είναι ότι καλύτερο και πιο φυσικό μπορείτε να βρείτε σε ελιά. Είναι χωρίς συντηρητικά και χωρίς φυτοφάρμακα. Ένα ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας.
Ασημένιο βραβείο απέσπασε και το Μέλι Apollonia Farm – Μέλι θυμαρίσιο, ένα νέκταρ βοτάνων, το μέλι μας είναι κορυφαίο, έρχεται από τα βουνά της Κρήτης σε υψόμετρο 800 μέτρων και πάνω, είναι ανωτέρας ποιότητας, δεν περιέχει συντηρητικά, είναι προϊόν μεγίστης ποιότητας.

Ασημένιο βραβείο απέκτησε και το ελαιόλαδο Apollonia Farm – Ελαιόλαδο Extra Virgin χαμηλής οξύτητας, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μας είναι ανωτέρας ποιότητας με πολύ καλές πολυφαινόλες και συνιστάται για όλες τις χρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ασημένιο βραβείο πήρε και το ελαιόλαδο Apollonia Farm – Ελαιόλαδο Κλασικό, ένα ελαιόλαδο κορυφαίο για όλα τα νοικοκυριά του κόσμου.
Ασημένιο βραβείο απέκτησε και το τσάι Apollonia Farm – Μιξ βοτάνων, «το νέκταρ των θεών» το τσάι μας είναι πολυβραβευμένο ανωτέρας ποιότητας , απίστευτης γεύσης, με ισορροπημένες δοσολογίες, κορυφαίο προϊόν το οποίο προσφέρεται και για θεραπευτικές ιδιότητες.

Ασημένιο βραβείο πήρε και ο καφές Apollonia Farm Εspresso Italiano 80% arabica classico.

Ασημένιο βραβείο για την μαρμελάδα Apollonia Farm – Μαρμελάδα ακτινίδιο μπανάνα μήλο περιεκτικότητας 75% φρέσκων φρούτων. Ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά.
Ασημένιο βραβείο και στην μαρμελάδα Apollonia Farm Μαρμελάδα πορτοκάλι μήλο ασημένιο βραβείο 75% περιεκτικότητας φρούτων. Προϊόν χωρίς συντηρητικά ανωτέρας ποιότητας.
Η εταιρεία έχει καταφέρει να βραβευτεί στην Αμερική, την Ιαπωνία, το Ισραήλ και πολλές φορές στη Γαλλία και στις Βρυξέλλες όπως και στην Ελλάδα, την Τσεχία και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

H Apollonia Farm επενδύει στη ζωή του ανθρώπου, την υγεία και στο να κρατάει όλα της τα προϊόντα καθαρά, φυσικά και χωρίς φυτοφάρμακα ή συντηρητικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης