Χρωστάει, και που δεν χρωστάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ακόμα και στην… μάνα της. Έτσι το λένε το ανύπαρκτο παραμύθι, ότι η κάθε ΠΑΕ είναι τέκνον του ερασιτεχνικού συλλόγου. Δεν λένε το σωστό. Το πραγματικό. Ότι η ΠΑΕ είναι ανεξάρτητο μαγαζί, μία εμπορική επιχείρηση, η οποία απλά κυκλοφορεί με το όνομα ενός σωματείου με το ίδιο όνομα.

Επί του θέματος. Συγκεκριμένα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η οποία χρησιμοποιεί ως έδρα γήπεδο ξένης ιδιοκτησίας, του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Στον οποίο ερασιτέχνη η ΠΑΕ οφείλει χρήματα. Και τον ερασιτέχνη έχει φεσώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προχθές Πέμπτη, λοιπόν, ο κύριος Στάμος της ΠΑΕ έκανε τη χάρη στον ερασιτέχνη να του δώσει… 5.000 ευρώ, ποσό που αρνήθηκε να εισπράξει ο κύριος Πλυτάς. Ο, κατά την ΠΑΕ, «παράνομος», πρόεδρος της διορισμένης από το ειρηνοδικείο διοίκησης του ερασιτέχνη.

«Μόνον 5.000 ευρώ, είναι κοροϊδία» είπε ο Πλυτάς, παιδί της πιάτσας. Και άκουσε τον κανονικό πρώην πρόεδρο του ερασιτέχνη κύριο Αχιλλέα Μακρόπουλο, αξιοπρεπή και ευκατάστατο, να τον συμβουλεύει:

– Προειδοποίησε τους, ότι θα γνωστοποιήσεις στην ΕΠΟ πως αποσύρεις το δικαίωμα χρησιμοποίησης του γηπέδου από την ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη σύσταση έκανε στον «κολλητό» του ο κύριος Αχιλλεύς.

Υπ’ όψιν ότι είναι καταστροφή για την ΠΑΕ του μεγαλομετόχου Αλαφούζου, τόσο απέναντι στην UEFA, όσο και την national EPO, ο Παναθηναϊκός να κυκλοφορεί στην Ελλάδα χωρίς έδρα. Χωρίς νόμιμο δικαίωμα χρησιμοποίησης γηπέδου. Με μια άλλη κουβέντα, ΠΑΕ χωρίς γήπεδο είναι σα να μην υπάρχει.

……………………………….
Τι έχουν να πουν Δομάζος και… πρόεδρος Κωνσταντίνου, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης