Δ.Κ

Με φόντο τα ΜΑΤ έξω από τα Πανεπιστήμια μία ακόμη άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι φωνές και οι τσιρίδες ταξίδεψαν μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας και ο ναός της Δημοκρατίας μετατράπηκε για μία ακόμη φορά σε αρένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μην αντέχοντας τις διακοπές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το Θοδωρή Δρίτσα έγινε έξω φρενών και με ουρλιαχτά σχεδόν απείλησε να φύγει από την αίθουσα.

«Αν συνεχιστεί αυτό εγώ θα φύγω από την αίθουσα και θα κατέβω από το Βήμα. Δεν θέλουν τάξη στα Πανεπιστήμια, θέλουν να μας φιμώσουν και στη Βουλή» είπε ο κύριος Μαρκόπουλος ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.

«Δεν θέλετε να μιλάμε. Τι είστε; Εντάξει είστε τρομοκράτες του έξω, θέλετε να είστε και τρομοκράτες της αίθουσας; Οι φοιτητές που καταλαμβάνουν τα Πανεπιστήμια είναι στα προεόρτιας της τρομοκρατίας», συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές του κόμματός του. Την ίδια στιγμή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από τα ρούχα τους με αυτά που άκουγαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας απαγορεύετε να μιλάμε;», φώναξε ο Θοδωρής Δρίτσας και τη σκυτάλη πήρε ο προεδρεύον Γιώργος Καλαντζής.

«Όταν σας απαγορεύσω το λόγο θα το καταλάβετε, τώρα δεν σας το απαγόρευσα»είπε σε έντονο ύφος κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Μα κυρία Κωνσταντοπούλου είναι δυνατόν να προκαλείτε συνέχεια;» συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ο Γιώργος Καλαντζής.

Για αρκετή ώρα όλοι φώναζαν σε όλους και με όλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης