Ταιριάξαμε γι’ αυτό συμπεθεριάσαμε λέει ο λαός, αλλά το είπε και ο Στέφανος Μάνος στους διαδρόμους του κεντρικού ξενοδοχείου όπου γινόταν το «συνοικέσιο» της Δράσης με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου.

«Ερχόμενος εδώ, είδα στον διάδρομο πρόσωπα τα οποία είχαν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, γεγονός που μαρτυρά την καλή συνεργασία που θα έχουμε» διευκρίνισε ο Στέφανος Μάνος, ανεβαίνοντας στο βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και χρειάστηκε να φέρουν και επιπλέον καρέκλες από άλλους χώρους, για να βολευτούν οι ψηφοφόροι.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία αρκετών όμορφων γυναικών, που έδωσαν χρώμα μοναδικό στον προεκλογικό αγώνα.

«Διαφημιστής είναι ο Τζήμερος. Σιγά μη δεν θα κατάφερνε να γεμίσει την αίθουσα με αιθέριες υπάρξεις» ήταν το σχόλιο ενός ψηφοφόρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι δύο αρχηγοί είπαν πως θα δώσουν μετεκλογικά, αν χρειαστεί, ψήφο εμπιστοσύνης σε κόμματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ενώ παράλληλα θα καταψηφίσουν νομοσχέδια με αντιαναπτυξιακό χαρακτήρα. Επίσης υποσχέθηκαν, και μάλιστα σε έντονο ύφος, ότι, αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας, θα αποσύρουν μέσα σε τρεις μήνες τη στήριξή τους.

«Με την αυτόνομη κάθοδό σας δεν στερείτε ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία;» ρώτησε ο δημοσιογράφος και η απάντηση του Στέφανου Μάνου ήταν αφοπλιστική: «Τους χάνει μόνος του ο Σαμαράς!».

Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια, αποφασίστηκε να είναι πέντε υποψήφιοι από τον συνδυασμό της «Δημιουργία Ξανά» και τέσσερις από τη «Δράση» σε εκλόγιμες θέσεις.

Την ξανθιά με το κόκκινο φόρεμα μην ξεχάσετε, Πρόεδρε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης