Δ.Κ

Μια Βουλή κοιτούσε τη γραμματέα… Μαλλί α λα Τίνα Τέρνερ αλλά προς το κόκκινο, ντύσιμο κομψό με στιλ γραμματέως και γόβα στιλέτο. Η ομορφιά της, αξεπέραστη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της Πέμπτης και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τη διάταξη των ιδιωτικών συμβάσεων στα ποντοπόρα πλοία, αναστέναξαν και τα μάρμαρα του Κοινοβουλίου από το πέρασμα της συνεργάτιδας του πρώην υφυπουργού.

Σε ένα κατάμεστο από βουλευτές και άλλο κόσμο Κοινοβούλιο δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην παρατήρησε την άφιξη της δεσποινίδας.

«Ποιον ζήτησε ;» ρώτησε ένας υπάλληλος τον αστυνομικό στην είσοδο της Ολομέλειας αλλά απάντηση δεν πήρε. Ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα, κοίταξε μέσα, κάτι ψιθύρισε στο πανέμορφο κορίτσι, το οποίο τελικά επέστρεψε στο καφενείο, έχοντας όλα τα βλέμματα πίσω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα από την Ολομέλεια βγήκε ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος και κείνη έτρεξε και του έδωσε μερικά έγγραφα.

«Αυτή δεν ήταν Μις Τουρισμός;» ρώτησε ένας βουλευτής το συνάδελφό του στο πηγαδάκι που είχε στηθεί.
«Ναι ρε που τη θυμήθηκες; Μπράβο ρε μεγάλε!» απάντησε εκείνος και η παρέα έδειχνε να είχε λύσει όλες τις φιλοσοφικές της ανησυχίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης