Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενη τον ιδιοκτήτη μιας γάτας, ενώ έψαχνε το από ημέρες χαμένο κατοικίδιο του. Στην οδό Κριεζώτου στη Θεσσαλονίκη, άκουγε ανεπαίσθητα συνεχή νιαουρίσματα που προέρχονταν πίσω από τον τοίχο της μεσοτοιχίας των δύο ενωμένων πολυκατοικιών!

Μην μπορώντας να διαπιστώσει από που μπήκε μέσα στον τοίχο το γατί, ειδοποίησε τους εθελοντές της «ΓΑΤΟΟΜΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και επί τόπου έφθασε ο φιλόζωος εθελοντής, Δημήτρης Ζισόπουλος. Οι δύο άντρες διαπίστωσαν πως το γατί προφανώς είχε κτιστεί ζωντανό μέσα στον τοίχο! Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ειδοποιήθηκε, τόνισε, πως δεν μπορεί να προξενήσει φθορά σε τοίχο, ενώ η Αστυνομία παρέπεμπε στην Πυροσβεστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τέλει η τρύπα στον τοίχο άνοιξε το πρωί της Πέμπτης με «ιδιωτική» πρωτοβουλία και η γάτα όταν συνήλθε από το σοκ του εβδομαδιαίου εγκλωβισμού βγήκε και πάλι στο φως και έφαγε με όρεξη την κονσέρβα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σωτηρίας της, μια άλλη γάτα, που αποδείχτηκε ότι ήταν η αδερφή της, περίμενε εκεί κοντά υπομονετικά!

Δείτε το βίντεο της «διάσωσης» που στάλθηκε στο zoosos.gr

Γείτονας επιβεβαίωσε πως πριν από μία εβδομάδα σφραγίστηκε μία τρύπα, που υπήρχε στον τοίχο «για να μη μπαίνουν γάτες μέσα», όπως είπε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: zoosos.gr

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης