ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επαναληπτικές εκλογές είναι πλέον γεγονός και η zougla.gr αναρτά την πρώτη προεκλογική Ανοικτή Ψηφοφορία με στόχο την μέτρηση των τάσεων, αμέσως μετά την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης.

Είναι προφανές πως η προεκλογική αυτή εκστρατεία θα κινηθεί σε υψηλούς τόνους με το κάθε κόμμα να στοχοποιεί τον αντίπαλο του. Είναι επίσης προφανές ότι θα επιχειρηθεί η περιχαράκωση των ψηφοφόρων εντός μεγάλων μετώπων όπως έχουν ήδη δείξει ορισμένοι πολιτικοί αρχηγοί.

Σε αυτήν την έρευνα ο πολίτης – χρήστης του Διαδικτύου πέραν των γνωστών και παγίων ερωτημάτων καλείται να τοποθετηθεί γενικά και ειδικά στο μεγάλο ζήτημα που ανέδειξαν τα εικοσιτετράωρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ποιο κόμμα δηλαδή επέδειξε υπευθυνότητα ή αντιθέτως επέδειξε ανευθυνότητα στην διαχείριση του μετεκλογικού τοπίου. Ποιο κόμμα χρεώνεται την προσφυγή στις επαναληπτικές εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί σε δύο σκέλη. Το σκέλος που αφορά την ανοικτή και αυθόρμητη προσέλευση στην κάλπη της zougla.gr και το σκέλος που αφορά την Βάση Δεδομένων της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας στην οποία συμμετέχουν 8.000 πολίτες – αναγνώστες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης