Φανερά συγκινημένος, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελος Βενιζέλος, ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στο Συνέδριο του Κόμματος, ευχόμενος «καλή τύχη» στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., τα στελέχη και το νέο του αρχηγό.

Ο κ. Βενιζέλος, αφού αναφέρθηκε στο έργο του από το 2012 που ανέλαβε, μέχρι και σήμερα, τόνισε, πως αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., «όχι από την πολιτική. Όχι από την ευθύνη μου. Όχι από τον αγώνα για τη Χώρα, όχι από τη σχέση με τους πολίτες, όχι από τη σχέση με την ιστορία», όπως είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αναφερόμενος στη σημερινή εικόνα του Κόμματος, έκανε λόγο για «κρίση», που εντοπίζεται και «στην προσωπική ηθική εμβληματικών προσώπων», ενώ αναφερόμενος στον πρώην Πρόεδρο του Κόμματος, Γιώργο Παπανδρέου, είπε:

«Αντιμετώπισα το 2015 την ακραία κωμικοτραγική απόπειρα αντιστροφής των ρόλων με τον Γιώργο Παπανδρέου να εγκαταλείπει το ΠΑ.ΣΟ.Κ…».

«Ισχύει η δέσμευσή μου ότι, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προχωρά στην άμεση εκλογή νέου Προέδρου από την κομματική βάση», τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλία του, ενώ κλείνοντας, τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εύχομαι η Παράταξη να βρει το δρόμο της. Εύχομαι η αποχώρηση μου να λειτουργήσει ως κίνητρο ενεργοποίησης και ανανέωσης. Εύχομαι οι πολίτες να κατανοήσουν αναδρομικά αυτό που κάναμε. Καλή τύχη…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης