Φίλιππος Καραμέτος

Αυτό είναι το πόρισμα του αντιεισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλου με το οποίο μπαίνουν στο αρχείο οι καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για άσκηση ποινικής δίωξης για πράξη δωροδοκίας, καθόσον δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος ούτε προέκυψε βασιμότητα της καταγγελίας.

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε ότι τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν όπως τα επικαλείται ο Παύλος Χαϊκάλης, αξιολογώντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι η συνάντηση στο ξενοδοχείο Plaza, ήταν καταγεγραμμένη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο ο οποίος είχε παγιδεύσει τον χώρο με τοποθέτηση συσκευής καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι.

Επίσης, είχε τοποθετήσει κάμερα στον ανιχνευτή φωτιάς που ήταν στο ταβάνι της οροφής και είχε φροντίσει να υπάρχει ένα ζευγάρι σε σωστά επιλεγμένη θέση ώστε να έχει πλήρη οπτική επαφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν είναι λογικό ο δράστης σοβαρού κακουργήματος να προσλαμβάνει αυτόπτες μάρτυρες για να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και να εγκαθιστά συσκευές παρακολούθησης.

Το πόρισμα:







Διαβάστε επίσης:

Ντροπή σας

Τι αναφέρει στην κατάθεσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος

Διαψεύδουν οι εισαγγελείς τον Χαϊκάλη – Ολοκληρώθηκε η έρευνα

Ολόκληροι οι διάλογοι Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου

«Δικαστικό πραξικόπημα αν κλείσει η έρευνα χωρίς άρση του τηλεφωνικού απορρήτου»

“Είναι συγκάλυψη” 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης