ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων μελών της κυβέρνησης και πριν διεξαχθεί η ορκωμοσία τους, η Σοφία Βούλτεψη, η οποία είχε τοποθετηθεί στο Υπουργείο Υγείας, παραιτήθηκε αιφνιδίως από τη θέση της υφυπουργού.

Με γρήγορα αντανακλαστικά το Μαξίμου ενημέρωσε τηλεφωνικά την βουλευτή Μαγνησίας και γ.γ. Ισότητας, Ζέτα Μακρή, ότι αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο στο Υπουργείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από το Μαξίμου, η παραίτηση της κας Βούλτεψη ήταν προσωπική της επιλογή, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η αλλαγή στάσης, οφείλεται στις σχέσεις της με τον Άδωνι Γεωργιάδη (υπουργός Υγείας) οι οποίες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές από την εποχή της κοινής τους πορείας στη Β’ εκλογική Περιφέρεια Αθηνών. Φοβούμενη το αρνητικό κλίμα στο Υπουργείο Υγείας, η κα. Βούλτεψη ξεκαθάρισε τη θέση της και δεν δέχτηκε να αναλάβει θέση στο εν λόγω Υπουργείο.

Η νέα υφυπουργός μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν σε καλεί ο πρωθυπουργός, απλά αποδέχεσαι την κλήση και είσαι έτοιμη να υπηρετήσεις τον ελληνικό λαό», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης