Στην Πάτρα βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, όπου πραγματοποιείται η πρώτη περιφερειακή προσυνδιάσκεψη του κόμματος, με θέμα το μεταναστευτικό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο χρειάζεται δύο φορές περισσότερο μια συμφωνία, που θα εξασφαλίζει την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πισωγύρισε την προσπάθεια της εξόδου της χώρας από την κρίση, που, όπως υποστήριξε, ήταν σε εξέλιξη μέχρι τις εκλογές. Εκτίμησε, όμως, ότι η έξοδος είναι ακόμα εφικτή, χωρίς περαιτέρω θυσίες, αλλά με πολιτικές παρεμβάσεις που θα φέρουν ανάσα στον κόσμο, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, ότι δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός.

«Εμείς είχαμε πετύχει να μας χορηγηθεί προληπτική γραμμή στήριξης» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Κατά τη διακυβέρνησή μας, ποτέ δεν τέθηκε θέμα ανησυχίας πληρωμής μισθών και συντάξεων».

«Εμείς τα διώξαμε αυτά τα φαντάσματα» είπε ο κ. Σαμαράς, για να συμπληρώσει πως «αυτά τα φαντάσματα στοιχειώνουν την οικονομία και καταστρέφουν την εικόνα της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή βίντεο: thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης