Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα για τις καταγγελίες περί  «κουμπαρά» ενόψει της επικείμενης προεδρικής εκλογής με τον Γιώργο Σούκουρη να περνά την ερχόμενη εβδομάδα την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου με την ιδιότητα του υπόπτου.

Ο Γιώργος Σούκουρης εκλήθη ήδη από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ως ύποπτος τέλεσης του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή. Το όνομά του ενεπλάκη από την βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου στην υπόθεση δωροδοκίας βουλευτών για να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες ψήφοι για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Σούκουρης φέρεται να είναι εκείνος που πρότεινε χρήματα στην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, σύμφωνα με τις καταγγελίες της. Καθοριστικό στοιχείο για την κλήση του ως ύποπτος ήταν το βίντεο που προσκόμισε το πρωί στον εισαγγελέα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιεχόμενο του οπτικοακουστικού υλικού ήρθε να ενισχύσει τις αρχικές ενδείξεις για την εμπλοκή του Σούκουρη . Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές από το εν λόγω υλικό προκύπτει μια «βαθύτερη σχέση» του Γ.Σούκουρη με τη ΝΔ από αυτή που ισχυρίζονται εμπλεκόμενοι στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες. Όπως έχει υποστηρίξει η κ. .Ξουλίδου, ο Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, η βουλευτής ισχυρίζεται ότι εκτός από τηλεφωνικές συνομιλίες υπήρξε και ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω facebook τα οποία και έχει προσκομίσει στον εισαγγελέα.

Η κ. Ξουλίδου έχει καταγγείλει πως ο Γιώργος Σούκουρης σε επικοινωνία που είχε μαζί της, της είπε πως ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έχει ήδη χρηματιστεί. Τον ισχυρισμό αυτό πάντως διαψεύδει ο ίδιος ο κ. Μελάς καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ. Σούκουρη αλλά και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση χαρακτηρίζοντας ψευδή και συκοφαντικά όσα λέγονται σε βάρος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης