Την απόφασή του να μην επαναδιεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας στις εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την τελευταία συνεδρίαση την προηγούμενη Τέταρτη, ο Πρόεδρος Χριστόφιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε απόψε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΙΓΜΑ», φαίνεται ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με τις προεδρικές εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως, μάλιστα, αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, είπε στους υπουργούς ότι η απόφασή του είναι να μην επαναδιεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, τους ανέφερε ότι η απόφασή του κλίνει προς αυτή την κατεύθυνση, «αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα την ανακοινώσει οριστικά και αμετάκλητα ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ την ερχομένη Δευτέρα».

Ο Πρόεδρος, απευθυνόμενος στους υπουργούς, τόνισε ότι είναι περίοδος λήψης αποφάσεων και επειδή οι περισσότεροι δεν είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά ούτε καν του ΑΚΕΛ, ήθελε να τους ενημερώσει εκ των προτέρων για όσα θα πει ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής ώστε να μην εκπλαγούν όταν θα το ακούσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης