…είναι αν η Ελλάδα θα διατηρήσει την αξιοπρέπεια της ή θα την εκχωρήσει στους δανειστές και εκβιαστές της, υποστήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ. στη Θεσσαλονίκη.

«Τολμώ να δεσμευτώ ότι μπορώ να δώσω λύση στο πρόβλημα της χώρας. Τολμώ να δεσμευτώ ότι θα διώξω τους λαθρομετανάστες. Τολμώ να δεσμευτώ ότι θα εξασφαλίσω αυτάρκεια και επάρκεια στην Ελλάδα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και υπογράμμισε ότι δεν πρόδωσε ποτέ, δεν είπε ψέματα στο λαό και δεν έβλαψε τη χώρα «όπως έκαναν άλλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι διακατέχεται από πανικό, τάζει τα πάντα και θυμίζει τη στρατηγική του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές του 2009, με το «λεφτά υπάρχουν».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, σημείωσε τη δέσμευσή του για έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο σε τρία χρόνια και κάλεσε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο να τοποθετηθούν αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αλλιώς θα είναι «ένοχοι». Κατηγόρησε ακόμη τον Γιώργο Παπανδρέου ότι λειτούργησε «ως Αμερικανός» και όχι ως Έλληνας.

«Ούτε σε 30 χρόνια δεν θα βγει η χώρα από το Μνημόνιο, διότι Σαμαράς και Βενιζέλος υπέγραψαν στην επιστολή τους προς την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ότι δεν θα ασκήσουν πολιτικές ενάντια στο Μνημόνιο», επεσήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να διακόψει τη στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου και υπογράμμισε ότι αρνήθηκε να υπογράψει την προδοσία της Ελλάδας.
Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα «δεν μπορεί να σηκωθεί στα πόδια της με δύο εκατ. λαθρομετανάστες».
Τέλος, σχολιάζοντας την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, είπε: «Δεσμεύομαι απέναντι στον κ. Τσοχατζόπουλο. Άκη Τσοχατζόπουλε, εκεί που βρίσκεσαι, σύντομα θα σου στείλουμε παρέα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης