«Ο ελληνικός λαός ψήφισε σήμερα την ευρωπαϊκή μας πορεία και την παραμονή μας στο ευρώ και ψήφισε εκείνες τις δουλειές που θα φέρουν δικαιοσύνη κι ασφάλεια στον Έλληνα πολίτη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, από το Ζάππειο.

«Δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, δεν θα κυριαρχήσει ο φόβος, θα πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού» πρόσθεσε και προσκάλεσε «όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμερίζονται αυτούς τους στόχους να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο». «Θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας. Η Ελλάδα έχει συνέχεια. Ο λαός αποφάσισε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την παραμονή μας στο ευρώ» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελλάδα έχει συνέπεια, συνέχεια κι αξιοπρέπεια, σε μια περίοδο που καταρρέουν τα πάντα οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους» πρόσθεσε και ευχαρίστησε «τον ελληνικό λαό που με πλήρη συνείδηση μας εμπιστεύτηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν του δώσαμε λαϊκίστικες υποσχέσεις. Του είπαμε την αλήθεια και μας άκουσε. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν οι Έλληνες». «Εμείς τηρούμε ό,τι είπαμε, η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί» είπε κι επεσήμανε ότι η «η Νέα Δημοκρατία είναι δύναμη ευθύνης που εγγυάται την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης