Η Texnis Genesis με την 15ετή εμπειρία της στα θεάματα για παιδιά παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση: «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε μια θεαματική παραγωγή που συνδυάζει ηθοποιούς με κούκλες και μάπετς.

Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων όλα ζωντανεύουν, τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια, το ρολόι, τα κηροπήγια, το τσαγερό, ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη και το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ήρωες μας ψυχαγωγούν με πρωτότυπα τραγούδια, θεαματικές χορογραφίες, άφθονο γέλιο και συγκίνηση και μας προτρέπουν να βλέπουμε τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Το θρυλικό παραμύθι ζωντανεύει στον ιστορικό χώρο του Ideal χωρητικότητας 700 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου 46 (Μετρό Πανεπιστήμιο).

Συντελεστές: Κείμενα και σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου, Διεύθυνση Παράγωγης: Αντώνης Μαρκογιάννης, Μουσική επένδυση : Κρίστελ Καπερώνη, Στίχοι Τραγουδιών : Γιούλη Ηλιοπούλου, Χορογραφίες: Ειρήνη Μεσσήνη, Σκηνικά – Κοστούμια : Τζούλια Μάρκο, Εκτέλεση Παραγωγής :Texnis Genesis , Παραγωγή: Θεατρική Αναγέννηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έναρξη παραστάσεων Κυριακή 5/2/17, και κάθε Κυριακή στις 11.40 πμ. έως και τις 5/3/17.

Ειδικότερα για τις Κυριακές των αποκριών 12/2 ,19/2 & 26/2 μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτι διάρκειας 1 ώρας με την πεντάμορφη & το τέρας & πολλές εκπλήξεις.

Τηλ. κρατήσεων: 2104830330, 2105248140, 2103826720

Γενική είσοδος 10€ / ανέργων ,πολύτεκνων , συν/χων 8 € / γκρουπ (10+) 7€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης