Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν σήμερα τον Πανιώνιο ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, εκμεταλλευόμενοι τον σχετικό κανονισμό, που δίνει το δικαίωμα στον παίκτη να «μιλάει» με ομάδα της αρεσκείας του έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Πάντως εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση του προέδρου των «κυανέρυθρων», Βασίλη Τσάβαλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ερωτηθείς για το αν ο παίκτης θα μείνει στο «ψυγείο» μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του ή θα υπάρξει κάποια άλλη λύση, ο ισχυρός άνδρας του ιστορικού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μετακίνηση του νεαρού οπισθοφύλακα ακόμη μέσα στον Ιανουάριο.

«Δεν παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις, αύριο-μεθαύριο θα καθίσουμε στο τραπέζι όλο το Δ.Σ. και θα συζητήσουμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Σπυρόπουλου» τόνισε αρχικά ο Τσάβαλος.

Καταλήγοντας ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου επισήμανε: «Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη με τον Σπυρόπουλο. Πιστεύω ότι παίκτες σαν αυτόν θα πρέπει να μένουν χρόνια στην ομάδα για να παίρνουν και κάτι από τον χαρακτήρα του σωματείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, οι κουβέντες που έγιναν μέχρι τώρα, προέκυψε σημαντική διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Εμείς απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που μπορούμε. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν, θα δούμε αν θα πάρουμε άλλη πρωτοβουλία τις προσεχείς ημέρες που θα το συζητήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωσε τον Πανιώνιο για Σπυρόπουλο,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013, 14:11

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης