Ένα ενδιαφέρον τουρνουά Beach Volley με την ονομασία Beach Slap διεξάγεται την Κυριακή 7 Ιουνίου στο Anima Club στην Ανάβυσσο. Πρόκειται για μία διοργάνωση που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, καθώς θα διεξαχθούν αγώνες στην άμμο με την συμμετοχή αθλητών που δεν είναι επαγγελματίες.

Για το εγχείρημα μίλησε στην εκπομπή «Zougla Sports» ο Παύλος Μπελιγράτης, ο οποίος είναι πλέον προπονητής και διοργανωτής του τουρνουά, ενώ μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα με συμπαίκτη τον Θάνο Μιχαλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Beach Slap

Tο καλοκαίρι του 2014, οι Παύλος Μπελιγράτης και Γιώργος Κερκινές αποφάσισαν τη διοργάνωση μιας σειράς Τουρνουά με την ονομασία BEACH SLAP με στόχο την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος του Beach Volley στις παραλίες του Σαρωνικού.

Το εγχείρημα ήταν επιτυχημένο με το πρώτο βήμα να γίνεται στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του πολυχώρου ΑΝΙΜΑ CLUB στην Ανάβυσσο και πάνω από 45 ομάδες να λαμβάνουν μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2ο τουρνουά έγινε στην παραλία της Γαλάζιας Ακτής και τα γήπεδο του τοπικού Ναυταθλητικού Ομίλου (ΝΑΟΓΑ) και του Blue Beach Bar έχοντας την ίδια επιτυχία.

Το 3ο και τελευταίο τουρνουά της σειράς BEACH SLAP 2014 ήταν άκρως εντυπωσιακό. Εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή από αθλητές του beach volley, φιλοξενήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας Celebrity Beach Volley και τις εγκαταστάσεις του Anima Club κατέκλυσαν διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα κ.α., όπως οι: Μάντα Παπαδάκου, Ανίτα Ναθαναήλ, Γιώργος Μανίκας, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σπύρος Καρφώτης, Κώστας Φραγκολιάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κώστας Γκρέκας, Στέλιος Χανταμπάκης, Ορθούλα Παπαδάκου, Στέλλα Δημητρίου, Αντζελα Ευρυπίδη κ.α.

Συνολικά αγωνίστηκαν στα τουρνουά Beach Slap, πάνω από 250 αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

To τουρνουά του 2015

Πρώτος σταθμός για τη φετινή χρονιά, το ANIMA CLUB, την Κυριακή 7 Ιουνίου.

To BEACH SLAP θα διεξαχθούν και φέτος με το καινοτόμο σύστημα «Pick your poison», με τους αθλητές να επιλέγουν σε κάθε ξεχωριστή φάση την μπάλα της επιλογής τους μεταξύ των Gala, Wilson, Mikasa.

Όπως πάντα θα υπάρχουν 2 αγωνιστικά επίπεδα (Golden-Silver) και κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μεικτό. Οι τεχνικές συσκέψεις για τις κατηγορίες θα είναι οι εξής: Γυναικών: 09:00, Μεικτό: 13:00, Ανδρών: 18:00.

Στους νικητές θα μοιραστούν δώρα των χορηγών EPG Wear, Cure Nailworks, Waffle Bar, Ipitou Bar, Κτήμα Μοσχοβόλι, Silia D.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί του Beach Slap.

Τι είναι το «Beach Slap»;

Το Beach Slap είναι ο πανηγυρισμός μεταξύ συναθλητών/συναθλητριών μετά από επίτευξη πόντου με ένα ελαφρύ χτύπημα στα οπίσθια του/της συμπαίχτη/συμπαίχτριας.

Οι διοργανωτές

Παύλος Μπελιγράτης

O Παύλος Μπελιγράτης είναι προπονητής και υπεύθυνος του ANIMA Beach Volley Academy και πρώην διεθνής αθλητής Beach Volley. Συμμετείχε στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 στο άθλημα του Beach Volley με συμπαίκτη τον Θάνο Μιχαλόπουλο.

Έχει αναδειχτεί Πρωταθλητής Ελλάδας, Πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων, Βαλκανιονίκης κ.α.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Beach Volley σε αθλητές όλων των υλικών που στελεχώνουν το Anima Beach Volley Academy

Γιώργος Κερκινές

O Γιώργος Κερκινές είναι διευθυντής αγωνιστικού της Volleyleague (Επαγγελματική λίγκα βόλει-Α1 Ανδρών) και προπονητής βόλεϊ και Beach Volley.

Με πλούσια προϋπηρεσία στο οργανωτικό κομμάτι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley του 2005 και 2006, τα τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και της Volleyleague όπου και ασχολείται από το 2008.

Παράλληλα είναι προπονητής βόλεϊ σάλας σε ομάδες ανδρών και γυναικών πάνω από 15 χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης