Χωρίς την Όλγα Στράντζαλη, η οποία υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση επί ισραηλινού εδάφους, θα συμμετάσχει στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος η Εθνική γυναικών.

Η ακραία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε προσπάθεια της για μπλοκ πάτησε το πόδι της Παναγιώτας Διώτη και βρέθηκε σφαδάζοντας στο έδαφος.

Η Στράντζαλη μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα σοκ για όλη την ομάδα, αφού συνέβη σε μια ανύποπτη φάση και ενώ πλησιάζαμε προς το τέλος της προπόνησης. Είναι μεγάλη ατυχία και ελπίζω η Όλγα να γίνει γρήγορα καλά», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος αναφερόμενος στο αυριανό εναρκτήριο ματς κόντρα στην Ουγγαρία συμπλήρωσε:

«Από τις πληροφορίες που έχουμε θα έρθει με πλήρης ομάδα. Σχεδόν όλες οι αθλήτριες της παίζουν στο εξωτερικό, αρκετές είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι είναι και το φαβορί για την πρώτη θέση. Οτιδήποτε κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι θα είναι σημαντικό για εμάς, αλλά δεν τελειώνει τίποτα στο πρώτο ματς. Πέρα από την Ουγγαρία, υπάρχει το Ισραήλ κι η Ελβετία και γενικά ο όμιλος έχει αρκετά καλές ομάδες, όμως κι εμείς έχουμε τις δικές μας φιλοδοξίες».

Το πρόγραμμα του ομίλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

15.00, Ελλάδα – Ουγγαρία

17.30, Μαυροβούνιο – Ελβετία

20.00, Ισραήλ – Λετονία

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

15.00, Ελβετία – Ουγγαρία

17.30, Λετονία – Ελλάδα

20.00, Μαυροβούνιο – Ισραήλ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

15.00, Ουγγαρία – Λετονία

17.30, Ισραήλ – Ελβετία

20.00, Ελλάδα – Μαυροβούνιο

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

15.00, Ελβετία – Λετονία

17.30, Μαυροβούνιο – Ουγγαρία

20.00, Ισραήλ – Ελλάδα

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

15.00, Λετονία – Μαυροβούνιο

17.30, Ελλάδα – Ελβετία

20.00, Ουγγαρία – Ισραήλ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης