Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής oi Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, που θα καθορίσει τις εξελίξεις για την «επόμενη ημέρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός που… έριξε στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποχώρησης των τριών ομάδων από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκαςγια την τρέχουσα χρονική περίοδο. Η πρόταση συζητήθηκε από την πλευρά της Ένωσης και του κ. Μελισσανίδη εκφράστηκαν αμφιβολίες για το πόσο μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποφασιστεί τόσο άμεσα.

Πίεση προς ΕΠΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά συζήτηση έγινε και για το θέμα της ΕΠΟ με κοινή συνισταμένη όλων να είναι η παραίτηση Γκιρτζίκη και η αλλαγή διοίκησης. Μάλιστα οι διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συμφώνησαν για… σειρά πρωτοβουλιών που πάντως στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα ανακοινωθούν.

Από κει και πέρα να τονιστεί ότι στη συνάντηση βρέθηκαν και άλλοι φορείς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι στηρίζουν την κίνηση των τριών ηγετών προκειμένου «να αλλάξει σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η συζήτηση έλαβε χώρα στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά, με στόχο να ληφθούν αποφάσεις και να γίνουν συντεταγμένες κινήσεις προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις, σε συνεννόηση και με την Πολιτεία, για την αλλαγή των δεδομένων και στην ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης