Δυνατό μπάσιμο σκοπεύει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, προσθέτοντας ένα… πολυεργαλείο στο δυναμικό τους, ωστόσο ο «ευσεβής πόθος» των ιθυνόντων της ομάδας ακούει στο όνομα Αντελίνο Βιερίνια.

Μολονότι οι πιθανότητες επιστροφής του Πορτογάλου άσου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μηδαμινές, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» του Βορρά δεν εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους να ντυθεί εκ νέου στα… ασπρόμαυρα ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα για «χατίρι» του Βιερίνια ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ την Τρίτη έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στη Γερμανία.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ για την επιστροφή του Πορτογάλου άσου στην Τούμπα, με τη μορφή δανεισμού τον προσεχή Ιανουάριο.

Αρνητική απάντηση από τους «λύκους»

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πήρε αρνητική απάντηση αφού τόσο ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας όσο και ο προπονητής, θεωρούν πώς ο Βιερίνια μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά τους «λύκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε τον τελευταίο μήνα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε δυο ματς της Μπουντεσλίγκα βασικός ενώ σε άλλα δυο μπήκε ως αλλαγή στο 59′, έχοντας σε όλα πολύ καλή απόδοση.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης