Έξω από το σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της «Ένωσης», κυρίως της Original 21 ξεκίνησαν από το «Δωματιάκι» μαζί με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και κατευθύνθηκαν προς την οικία του άλλοτε μεγαλομετόχου της ομάδας, προκειμένου να του ζητήσουν να αναλάβει διοικητικές πρωτοβουλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε κλειστεί κάποιο ραντεβού, αλλά οι οπαδοί πήραν αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς εκτιμούσαν πως ο «Τίγρης» θα τους δεχτεί και θα ακούσει τι έχουν να του πουν.

Συναντήθηκαν τελικά σε εστιατόριο

Όπερ και εγένετο, όχι όμως στην οικεία του, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήταν εκεί και ύστερα από συνεννόηση που έγινε, αντιπροσωπεία οπαδών τον συνάντησε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, όπου δειπνούσε.

Όπως είναι φυσικό οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης» ζήτησαν από τον άλλοτε μεγαλομέτοχο του συλλόγου να αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες, επισημαίνοντας του ότι δεν διαφαίνεται άλλη λύση, πλην του ιδίου, στον ορίζοντα.

Η προϋπόθεση του «Τίγρη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο «Τίγρης» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με τα διοικητικά της ΑΕΚ, με την προϋπόθεση ότι θα μπουν και άλλοι μέτοχοι του 2004.

«Μπαίνω αν μπουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Δε μπορώ να πληρώσω εγώ το μάρμαρο. Δεν μπορώ να πληρώσω τα σπασμένα τόσων ετών. Είναι άδικο. Εάν βρεθούν και άλλοι που έχουν διάθεση να βάλουν χρήματα μπαίνω κι εγώ μαζί.

Η ΑΕΚ δεν είναι… παιδική χαρά και για να γίνει όπως πρέπει και όπως τη θέλουμε όλοι μας χρειάζονται πολλά λεφτά. Σας λέω ξεκάθαρα ότι αν μπουν και οι άλλοι εγώ θα είμαι εκεί», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εννοώντας φυσικά τους κύριους μετόχους της ομάδας του 2004.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης