Σ’αυτόν τον τόπο δεν μιλιέται πια η γλώσσα της σοβαρότητας. Η δημόσια ζωή δεν αντέχει τη σκληρή γλώσσα της ευθύνης. Ένα μπουρδέλιασμα γίνονται όλοι τους. Μόνον να κατηγορούν τον άλλονα.

Έτσι τη βγάζει ο νεοέλληνας. Αριστεροί, ψευτοαριστεροί, ψευτοδημοκράτες, δήθεν πολιτικοποιημένοι, δεξιοί, πατριωτικοί, εθνικιστές, λοιποί σαλεπιτζήδες, ένα πράμα πουλάνε. Κουρκούτι. Το πιο φθηνό προϊόν για την αποβλάκωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψηφίσανε στη Βουλή να σταματήσει η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Σωστό. Σωστότατο. Με το σκεπτικό ότι το δημόσιο ταμείο του μπουρδέλου να μην ενισχύει οικονομικά κόμμα με στελέχη υπόδικα για εγκληματική δράση. Χίλιες φορές σωστό.

Φέρτε πίσω τα λεφτά μας, λοιπόν. Εγκληματική πράξη είναι οι μίζες της Siemens σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Είσαι απατεώνας όταν ψηφίζεις εναντίον απατεώνων αλλά ο νόμος να μην πιάνει τους δικούς μας, μονάχα τους άλλους. Δεν πάει έτσι.

Βούτηξε τα πακέτα των εκατομμυρίων ο σύζυγος της κυρίας Σταμάτη σαν υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Τα πήρε κι έφυγε, έτσι πάει το έργο; Τα λεφτά μας, ρε. Κι αν δεν σας τα δίνει ο σύντροφος Άκης να τα πληρώσετε από την τσέπη του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν κατάλαβα. Αν ο Τσοχατζόπουλος δεν ήταν υπουργός, όπως οι άλλοι της ΝΔ δεν θα ζημιωνότανε η Ελλάδα με τα σκάνδαλα των ομολόγων, του Βατοπεδίου, του ΟΠΑΠ.

Φέρτε πίσω τα λεφτά, λοιπόν. Με το νόμο.

ΓΙΑ ΤΟ δημοψήφισμα που δεν θα τολμήσουν ποτέ να κάνουν στην Ελλάδα, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης