Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο εκλεκτός του Ράφα Μπενίτεθ. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική εφημερίδα Marca, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε ο Γάλλος να είναι ο διάδοχος του Ράφα Μπενίτεθ, σε περίπτωση αποχώρησης του Ισπανού προπονητή.

Ο Ζιντάν άφησε πίσω του τα ονόματα των Μουρίνιο, Καπέλο, Βίκτορ Φερνάντες και Κόντε, που ήταν υποψήφιοι. Δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος του προέδρου σχεδόν από την ένταξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2001, επιπλέον γνωρίζει άριστα την κατάσταση στα αποδυτήρια , μιας και συνεργάστηκε πρώτα με τον Μουρίνιο και στη συνέχεια με τον Αντσελότι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία προοπτική που ικανοποιεί τους παίκτες, αρκετοί από αυτούς όπως Μπενζεμά, Βαράν και Ζεσέ να διατηρούν μαζί του στενή σχέση.

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την ομάδα και δεν θα χρειάζεται καμία περίοδο προσαρμογής, κάτι που αποτιμάται ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη το χρονικό διάστημα της σεζόν, ενώ είναι επίσης υπέρ του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Ο Μπενίτεθ, που έφτασε χθες το πρωί από το Λίβερπουλ, όπου πέρασε τις διακοπές με την οικογένειά του, γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και ξέρει πως ούτε μία νίκη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ το βράδι της Τετάρτης στο Bernabeu, μπορεί να τον κρατήσει στον πάγκο της Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης