Μία δήλωση που αποδεικνύει ότι μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ανδρών έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά τη νέα ήττα της «επίσημης αγαπημένης» στο Ευρωμπάσκετ, αυτή τη φορά με 89-77 από τη Φινλανδία.

«Να παίζουν αυτοί που θέλουν παίξουν με την ψυχή τους για την Εθνική ομάδα», δήλωσε σχετικά ο διεθνής φόργουορντ, αφήνοντας έτσι αιχμές για συμπαίκτες του, που κατα τη γνώμη του δεν παίζουν όπως πρέπει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήθελα να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου»

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι μετά τη δήλωσή του που άναψε… φωτιές και την απάντηση του Παπαπέτρου, ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, επισημαίνοντας ότι «…ημουν υπερβολικός, ήθελα να μας εμψυχώσω».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις του και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεσή μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη μου. Αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό. Να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω από όλα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη. ΕΛΛΑΣ»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης