Πριν μερικές ημέρες είχε διαρρεύσει το παρακάτω video, όπου για πρώτη φορά είδαμε την αναμενόμενη GoPro Hero 5:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ ότι βλέπουμε, η πίσω οθόνη πιθανόν να είναι ολόκληρη touch και παράλληλα εμφανίζονται και οι λειτουργίες με τις mobile εφαρμογές. Σήμερα διέρρευσαν νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για την action camera.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ ότι φαίνεται δε θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την Hero 4, αλλά και τις προηγούμενες κάμερες. Φαίνεται να λείπει το μπροστινό power/menu κουμπί, αλλά απ’ ότι φαίνεται η touchscreen θα είναι υπεύθυνη για το χειρισμό της.

Η επιφάνειά της φαίνεται να μην είναι πλέον ασημί-μαύρη, καθώς φαίνεται πλέον για μαύρη με λαστιχένια υφή. Και όπως και η Hero 4 Session, η Hero 5 φαίνεται να είναι αδιάβροχη.


Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, που διέρρευσαν από το manual της συσκευής, μάλλον θα έχουμε μια μίξη από γνωστά χαρακτηριστικά, αλλά και νέα. Πιθανόν να χρησιμοποιεί το ίδιο imaging chip με την Hero 4, καθώς έχει ίδιες επιλογές για αναλύσεις video: 4K στα 30 fps μέχρι και 120 fps στα 720p.

O σταθεροποιητής εικόνας ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα συμπεριλαμβάνεται και απ’ ότι φαίνεται από τα χαρακτηριστικά, θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα παραπάνω modes εκτός 120 fps και 4K ανάλυσης. Επίσης φαίνεται να συμπεριλαμβάνει GPS, αλλά και έλεγχο φωνητικής εντολής.

Ένα από τα sites που διέρρευσε τις φωτογραφίες, το Mirrorless Rumors επίσης αναφέρει ότι μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας στα 1.220 mAh. Τέλος, πιθανότατα να καταργήσει και την mini-USB θύρα προς χάρη της νέας USB Type-C.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης