Όπως έχουμε αναφέρει ξανά αρκετές φορές, μέχρι την κυκλοφορία του νέου iPhone θα έχουμε πολλές φήμες, οι οποίες ίσως έχουν κάποιες δόσεις αλήθειας, ίσως όχι. Σήμερα εμφανίστηκαν μέσω του Weibo για πρώτη φορά οι τιμές των νέων μοντέλων iPhone, καθώς και οι εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ ότι φαίνεται, το iPhone 7 θα έχει μοντέλα με 32GB, 64GB και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Τόσο το iPhone 7 Plus και το iPhone 7 Pro θα έχουν εκδόσεις με 32GB, 128GB και 256GB. To site pocketnow.com έφτιαξε έναν συγκριτικό πίνακα τιμών με στοιχεία, που ακόμα φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά δίνει μια καλή εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε, ενώ να σημειώσουμε ότι οι εκδόσεις του iPhone 6S, που αναφέρει είναι στα 16GB, 64GB και 128GB.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την κινεζική αγορά, ενώ οι ισοδυναμίες για τις δυτικές αγορές, αναμένεται να δούμε ένα εύρος τιμών από 820$ περίπου έως 1.350$, όπως αναφέρει το παραπάνω site, ενώ η τιμή του iPhone 7 Pro αναμένεται να ξεκινάει κοντά στα 1.080$ μείον το 20%, που προστίθεται για την αγορά της Κίνας, η πραγματική τιμή στις ΗΠΑ, θα κυμανθεί πιθανότατα κοντά στα 849 δολάρια για το iPhone 7 Pro 32GB. Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά υπολογισμένες εικασίες και αναμένουμε νεότερα για την κυκλοφορία των συσκευών της Apple.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης