Απ’ ότι φαίνεται, η HTC ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα τα νέα Desire smartphones. Τα νέα τηλέφωνα θα ονομάζονται Desire 10 Pro και Desire 10 Lifestyle. Οι νέες πληροφορίες έρχονται από ανώνυμη πηγή μέσω του VentureBeat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Desire 10 Lifestyle θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών και θα κυκλοφορήσει σε αρκετά διαφορετικά χρώματα, με την κάθε έκδοση να έχει μεταλλικά τμήματα στις άκρες και γύρω από την κάμερα, το flash και τις antena lines.

Τα τηλέφωνα θα λειτουργούν με Android 6.0 Marshmallow και το skin της HTC, Sense. Το Lifestyle θα είναι “ελαφρύτερης” κατηγορίας με τετραπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή και ανάλυση οθόνης στα 720p. Η βασική κάμερα θα είναι στα 13MP με single-LED flash και μπροστινή κάμερα στα 5MP. Και οι δύο θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 1080p.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, τα δύο τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες ημερομηνίες ή τιμές, αλλά ούτε και χαρακτηριστικά για το Desire 10 Pro. Αναμένουμε νεότερα από επίσημες πηγές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης