Του Παύλου Κρούστη

Πολλές είναι οι φορές που έχουμε αναφέρει τα παράπονά μας για το δίπτυχο υψηλής τιμής/μηδενικής καινοτομίας για τα premium smartphones των τελευταίων. Τα 1.000 ευρώ που ζητούν πλέον οι κατασκευαστές πρέπει να ανταποκρίνονται τόσο σε χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, όσο και καινοτομίες. Δείγματα από smartphones που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μας έκαναν να χάσουμε λίγο τον ενθουσιασμό μας, όμως η Huawei αναμένεται να τα ανατρέψει όλα στις 16 Οκτωβρίου.
Τον περασμένο Απρίλιο είδαμε στην αγορά μια τρομερή εξέλιξη για τη σειρά “P” της Huawei. Οι ναυαρχίδες της εταιρείας αποτελούν ένα από τα λίγα λαμπρά παραδείγματα όσον αφορά το άλμα προόδου τους. Από το ευρηματικό P9, πήγαμε στο blockbuster P10 και έπειτα στο επικό P20. Αντίστοιχα βήματα είδαμε και με την business ναυαρχίδα της εταιρείας, τη σειρά Mate.
Το Mate 10 πέρυσι παρουσίασε έναν από τους κορυφαίους επεξεργαστές τις αγοράς, που χρησιμοποιήθηκε έπειτα τόσο στις ναυαρχίδες της Huawei, όσο και στης Honor, με μερικά από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή κινητά της αγοράς να τροφοδοτούνται από τον Kirin 970.
Διαβάστε επίσης:
H εταιρεία είναι έτοιμη να παρουσιάσει το επόμενο βήμα και την εξέλιξη όλων των παραπάνω με τη σειρά Mate 20. Η business ναυαρχίδα της Huawei θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες και αναμένουμε, απ’ όσα έχουμε δει ως τώρα, κάτι πραγματικά premium, με όλη τη σημασία της λέξης.
Η Huawei είναι από τις εταιρείες που δεν φοβούνται να καινοτομήσουν, αντιθέτως επιλέγουν να επενδύσουν στα νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τον ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που γνωρίζαμε από πέρυσι ότι θα δούμε, όμως η Huawei είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα το φέρουν στην αγορά, όπως όλα δείχνουν.

Στο νέο teaser video που παρουσίασε η Huawei για τη σειρά Mate 20, μας λέει ότι είναι φυσιολογικό όλοι να φοβόμαστε τις αλλαγές. Είναι φυσιολογικό να φοβόμαστε την εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογική επανάσταση που φέρνει. Έχει έρθει όμως για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, με εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, ώστε να είμαστε εμείς “περισσότερο άνθρωποι”.
Η σειρά Mate 20 τροφοδοτείται από τον νέο επεξεργαστή Kirin 980. Είναι το πρώτο τσιπ της εταιρείας με αρχιτεκτονική στα 7nm, που αποτελεί άλμα γενιάς σε σχέση με τα προηγούμενα. Συνδυάζει πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες με εντυπωσιακές επιδόσεις για να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για την καθημερινή χρήση, βελτιώνοντας πρακτικά την ποιότητα της ζωής μας.
Περισσότερα νέα θα έχουμε μες στις επόμενες ημέρες, καθώς η Huawei θα παρουσιάσει τη σειρά Mate 20 στο Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου και το Zougla.gr θα είναι εκεί να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης