Πρόσφατη ανακοίνωση ανέφερε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είχαν εγγραφεί στο site της εταιρείας για την αγορά του Nokia 6. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν μας επιβεβαιώνει ότι οι πωλήσεις του smartphone θα είναι τόσες πολλές, αλλά ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη συσκευή.

Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι πάνω από 100.000 άνθρωποι είχαν κάνει προπαραγγελίες της συσκευής με το ποσό των 9 δολαρίων -που αποτελούσε την εγγραφή τους- να αφαιρείται από τη τελική τιμή του Nokia 6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου smartphone στην αγορά πλέον είναι γεγονός και κατάφερε μέσα σε ένα μόλις λεπτό να σπάσει τα ταμεία. Σύμφωνα με το Anzhuo, 60 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να εξαντληθούν όλα τα αποθέματα με αποτέλεσμα να αναμένεται και δεύτερη φουρνιά ελπίζοντας ότι η Nokia να έχει προνοήσει αυτή τη φορά.

Διαθέσιμο στην οικονομική τιμή των 230 ευρώ, το Nokia 6 αποτελεί σίγουρα ένα ελκυστικό τηλέφωνο με εξαιρετικές προδιαγραφές. Διαθέτει μια 3,000mah μπαταριά, οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920 pixel, καθώς και 4GB μνήμη RAM. Από τη συσκευή δεν θα λείπουν ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και η υποστήριξη dual-SIM. Να σημειώσουμε ότι η εσωτερική μνήμη 64GB μπορεί να φτάσει τα 256GB μέσω κάρτας microSD. Η πίσω κάμερα της είναι 16ΜΡ με dual-LED flash και δυνατότητες PDAF, ενώ η μπροστά 8ΜΡ. Τρέχει σε Android 7.0 Nougat και τροφοδοτείται από οκτα-πύρηνο 1.4GHz Snapdragon επεξεργαστή σε συνδυασμό με Adreno 505 μονάδα επεξεργασίας γραφικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα το Nokia 6 αποτελεί ένα συναρπαστικό τηλέφωνο ενώ αναμένεται σύντομα και το ακόμα πιο συναρπαστικό Nokia P1. Φήμες λένε ότι θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon της 835 επεξεργαστή της Qualcomm και θα είναι παρόμοια σχεδιασμένο με το Aquos Xx3 της Sharp.

To Nokia 6 έχει κυκλοφορήσει στην κινέζικη αγορά και αναμένεται να παρουσιαστεί το μοντέλο που θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά στις 26 Φεβρουαρίου, στο Mobile World Congress.

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης