Συνεχής ενημέρωση από την έκθεση IFA 2016 ΕΔΩ.

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο με πάνω από 250.000 επισκέπτες (που αναμένονται για φέτος) ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι διάφορες ανακοινώσεις από τις εταιρείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η IFA 2016 διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο του Βερολίνου, Berlin ExpoCenter City, όπως και κάθε χρόνο και αποτελεί μία από τις πιο παλιές εκθέσεις της βιομηχανίας στον κόσμο, καθώς ξεκίνησε το 1924. Πρόκειται για το μεγαλύτερο “tech show” της Ευρώπης, ενώ θα δούμε νέες τεχνολογίες, τόσο από μικρές, όσο και από μεγαλύτερες εταιρείες.

Οι επίσημες ημερομηνίες της έκθεσης είναι 2-7 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανακοινώσεις από τις εταιρείες τεχνολογίας. Η φετινή έκθεση απ’ ότι περιμένουμε θα εστιάσει ιδιαίτερα σε αυτό που ονομάζουμε Internet of Things. Οι «έξυπνες» συσκευές του σπιτιού μας πλέον μπορούν να συνδεθούν σε δίκτυο και να φέρουν νέες ευκολίες στον καταναλωτή. Ψυγεία, πλυντήρια και κουζίνες θα έχουν την τιμητική τους, ενώ αναμένουμε να δούμε και νέα χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος είναι επίσης η χρονιά της VR τεχνολογίας, όπου θα δούμε τις προσπάθειες της Sony, της HTC και άλλων να πέφτουν στο τραπέζι ως επιλογές για τον καταναλωτή, που θέλει να μάθει περισσότερα για τα νέα αυτά προϊόντα. Η εικονική πραγματικότητα αναμένεται να δώσει νέα υπόσταση στη θέαση ταινιών και videos, αλλά και στο gaming.

Τα smartphones φυσικά δε θα λείψουν, καθώς αναμένουμε ανακοινώσεις από SONY για τη νέα ναυαρχίδα, που πιθανώς θα κυκλοφορήσει φέτος, αλλά και την Huawei. Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple δεν παρίσταται στην IFA, αλλά έχει δικό της ξεχωριστό event στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου θα παρουσιάσει το νέο iPhone και το νέο Apple Watch. H Samsung επίσης αναμένεται να μας δείξει το νέο wearable, Samsung Gear S3. Φέτος επίσης θα δούμε και περισσότερα νέα μοντέλα τηλεοράσεων στα 8Κ, αλλά και ενημέρωση για τη διάθεσή τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα νέα από την έκθεση μέσω συνεχούς ενημέρωσης από το zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης