Οι πολυετείς προσπάθειες κατασκευής της συσκευής που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο μόνο ελάχιστη ποσότητα νερού, καθώς και οι ενέργειες ανάδειξης και διάδοσης αυτής της ελπιδοφόρας εφεύρεσης από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, αναλύονται στο ντοκιμαντέρ του zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

​Η παρουσίαση της συσκευής από την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση τόσο στο κοινό, όσο και στην επιστημονική κοινότηταO εφευρέτης-ερευνητής Πέτρος Ζωγράφος και η επιστημονική του ομάδα ισχυρίζονται ότι αν και τα οφέλη -και οι δυνατότητες αξιοποίησης- της εφεύρεσης είναι τεράστια, κάθε φορά που προσέγγιζαν έναν κρατικό φορέα για να συνεργαστούν, η αρχική αποδοχή και ενθουσιασμός έδιναν τη θέση τους στη συνέχεια στην… παγερή σιωπή, σε σημείο απογοήτευσης.

Η παρουσίαση της συσκευής από την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση τόσο στο κοινό, όσο και στην επιστημονική κοινότητα. 

Από την άλλη, όπως ισχυρίστηκε στην εκπομπή ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Παναγιώτης Φιλντίσης, οι διαδικασίες για την καθιέρωση μιας νέας επιστημονικής εφαρμογής είναι συγκεκριμένες και συνίστανται στην παρουσίασή της στα επιστημονικά συνέδρια, σε δημοσιεύσεις στα επιστημονικά περιοδικά και στην περαιτέρω αποδοχή της ή όχι από τους από την επιστημονική κοινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το ντοκιμαντέρ του zougla.gr με την παρουσίαση της εφεύρεσης και συνεντεύξεις με την επιστημονική ομάδα:

H εφεύρεση

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Πέτρου Ζωγράφου για τη συγκεκριμένη συσκευή
 
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε μετρήσεις και δοκιμές στο αντιτορπιλικό του Π.Ν. «Βέλος». Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά…


 
Η ερευνητική ομάδα, υπό τον φυσικό Πέτρο Ζωγράφο, έχει προσπαθήσει εδώ και πολλά χρόνια να προωθήσει αυτήν τη συσκευή και να τη θέσει στη διάθεση του ελληνικού κράτους, όμως ακόμα και έπειτα από απτές αποδείξεις για τη λειτουργικότητά της, που υπογράφονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ξένους ανεξάρτητους επιστήμονες, πάντα κάτι πάει «στραβά» και η ευρεσιτεχνία παραμένει στα συρτάρια και στα εργαστήρια των επιστημόνων. 

Οι μετρήσεις και τα πορίσματα Αμερικανών ερευνητών, σύμφωνα με οποία πιστοποιείται η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιήθηκε για τη λειτουργία μιας τηλεόρασης και ενός ραδιοφώνου, σε ποσοστό απόδοσης 98,7%:


Επιστολή προς τον... τότε πρωθυπουργό

Η παρουσίαση της εκπομπής στον «Κίτρινο Τύπο»

To μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη εκπομπή με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο στούντιο της Τηλεόρασης της Ζούγκλας, σε συνεργασία με 41 sites σε όλη την Ελλάδα, παρουσία επιστημόνων και δημοσιογράφων.

Παρακολουθήστε την εκπομπή και δείτε την παρουσίαση της λειτουργίας της συσκευής από τον δημιουργό της, καθώς και τα σχόλια των άλλων επιστημόνων και δημοσιογράφων.

Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος παρουσιάζει τη συσκευή

Ζωντανή παρουσίαση στο στούντιο

Η συσκευή - φωτό: Eurokinissi, Στέλιος Μισίνας

Η συσκευή μεταφέρθηκε σε κλειστό χώρο όπου λειτουργεί χωρίς καμία διακοπή και καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Η λειτουργία της μεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο από το zougla.gr και οι αναγνώστες μπορούν να δουν τον συνολικό χρόνο λειτουργίας της.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Πριν από την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης, διασφαλίστηκε ότι δεν υπάρχει καμία άλλη πηγή τροφοδοσίας που να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στα αντικείμενα που συνδέθηκαν με τη συσκευή και ότι ο χώρος θα παραμείνει κλειστός.

Δείτε το βίντεο:


Nέα εκπομπή την ερχόμενη Πέμπτη

Την ερχόμενη Πέμτπη (15 Οκτωβρίου, 16.00) στο στούντιο του «Κίτρινου Τύπου» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο θα φιλοξενηθεί και πάλι ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά -μέσω του zougla.gr και 41 συνεργαζόμενων websites- ειδική συσκευή που παράγει άφθονη ηλεκτρική ενέργεια από νερό.

Τα Μέσα Ενημέρωσης (sites, τηλεοπτικοί σταθμοί, ραδιόφωνα και εφημερίδες) που ενδιαφέρονται να καλύψουν την παρουσίαση, μπορούν μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για συμμετοχή, αποστέλλοντας e-mail στο info@zougla.gr ή στο 2115550500.

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Πέμπτης, όπου έγινε η πρώτη παρουσίαση της εφεύρεσης

Πατήστε εδώ για να δείτε ρεπορτάζ και συνεντεύξεις του zougla.gr για τη σημαντική ανακάλυψη

Πατήστε για να παρακολουθείτε LIVE 24 ώρες το 24ωρο τη λειτουργία της συσκευής

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

Τα sites που αναμετέδωσαν, σε συνεργασία με το zougla.gr, την παρουσίαση:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης