Tου Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Τον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι, θα στηρίξει φέτος η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr. Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από συναντήσεις που είχαμε με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας αυτοκινήτου οι οποίοι είδαν με θετικό μάτι την συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή την χρονική περίοδο το zougla.gr αποφάσισε να στηρίξει το συγκεκριμένο θεσμό και να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν. Η αρχή θα γίνει με το ράλι Ακρόπολις, όπου ο εθνικός μας αγώνας προσμετρά κάθε μέρα ξεχωριστά στο ΠΠΡ (άσφαλτος τη μία μέρα και χώμα την δεύτερη). Θα συνεχιστεί με το Ολυμπιακό ράλι, το Στερεάς Ελλάδας, το ΔΕΘ ενώ η αυλαία θα πέσει με το ράλι Κρήτης.

Παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία, ο φετινός θεσμός αναμένεται να έχει απήχηση με ποιοτικές συμμετοχές. Αυτό το θεσμό που αναδεικνύει και τον κορυφαίο Έλληνα οδηγό θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε αλλά και προωθήσουμε σε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού οι οποίοι δεν είχαν τα τελευταία χρόνια κάποιο Μέσο με τεράστια απήχηση για να μαθαίνουν τις γίνεται εμπρός αλλά (κυρίως) και πίσω από τις κάμερες.


Τέτοιες εικόνες δεν πρέπει να μένουν… κρυφές από τον φίλαθλο κόσμο!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημέρωση όπως είναι…
Μείνετε συντονισμένοι γιατί φέτος θα μαθαίνετε τα πράγματα ως έχουν και όχι όπως ορισμένοι θέλουν να τα πλασάρουν ή να τα κρύβουν από τον απλό φίλαθλο για δικούς τους λόγους. Το zougla.gr θα είναι δίπλα σε όλους αυτούς που τη δύσκολη οικονομική περίοδο κάνουν το χόμπι τους προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις σε θεατές αλλά και σε όλους αυτούς που θέλουν ένα σπορ με υψηλό επίπεδο. Δεν θέλουμε ένα σπορ στον πάτο που δυστυχώς έχουμε φτάσει τα τελευταία χρόνια γιατί κάποιοι μας έχουν οδηγήσει εκεί. 

Οι δήθεν εργατοπατέρες που έχουν “προσφέρει” με το αζημίωτο βέβαια, αυτοί που μιλάνε με… κώδικες, αυτοί που σκάβουν λάκκους γιατί δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό, αυτοί που δεν θέλουν δημοσιότητα γιατί θέλουν κάτι να κρύψουν, δεν έχουν θέση σε αυτό που κάνουμε. Αυτά που γράφουμε και δημοσιεύουμε είναι ΠΑΝΤΑ πράγματα με αποδείξεις και όχι λάσπη που ξέρουν να πετούν οι στενόμυαλοι που θεωρούν τους εαυτούς τους κουμανταδόρους.

Οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι προσφέρουν μοναδικές συγκηνίσεις…


Πάνω από 1.5 εκατομμύριο αναγνώστες!!!

Μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό. Το “Auto Moto” του zougla.gr έχει 1.5 εκατομμύριο αναγνώστες το μήνα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε αλλά ούτε και να το φτάσετε. Μείνετε λοιπόν στο μικρόκοσμο σας και αφήστε αυτούς που έχουν όραμα να δουλέψουν με το σωστό τρόπο.

Για ειδήσεις, νέα, καταγγελίες και οτιδήποτε θεωρείτε σωστό να μας ενημερώστε μπορείτε να μας στέλνετε e mail στο automoto@zougla.gr


Εκατοντάδες οδηγοί που προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό πρέπει να έχουν την ανάλογη προβολή…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης