Το υγιεινό, διαιτητικό φαγητό δεν πρέπει να είναι συνώνυμο του… νοσοκομειακού νερόβραστου κοτόπουλου.
Ενας έξυπνος τρόπος για να γίνει πιο νόστιμο το φαγητό είναι το πασπάλισμα με μπαχαρικά. Κάτι το οποίο κάνει όχι μόνο το φαγητό πιο νόστιμο, αλλά έχουν και άπειρες άλλες ιδιότητες, από το να βοηθούν στην απώλεια βάρους, μέχρις ότου να προστατεύουν από διάφορες παθήσεις.
Κανέλα
Μειώνει το ζάχαρο και την ανταπόκριση της ινσουλίνης στο άμυλο.
Προσθέστε την στο πρωινό σας, στα δημητριακά βρώμης ή στο χυμό σας.
Σαφράν
Προσθέτει μια μοναδική γεύση στα αλμυρά πιάτα, ενώ έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει το αίσθημα κορεσμού. Με απλά λόγια κόβει την όρεξη.
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

