Τα ψάρια αποτελούν πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών και πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Υπάρχουν ωστόσο κάποια ψάρια που οι γυναίκες δεν πρέπει να καταναλώνουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πριν από μερικά χρόνια το Food Standards Agency της Αγγλίας, εξέδωσε οδηγία, σύμφωνα με την οποία δεν πρέπει να καταναλώνουν ξιφία αλλά και συναφή ψάρια οι έγκυες γυναίκες, οι γυναίκες που σκοπεύουν να εγκυμονήσουν αλλά και παιδιά κάτω των 16 ετών…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης