Η ήττα από το Μεξικό, στην πρεμιέρα του Μουντιάλ της Ρωσίας, δημιούργησε μεγάλη πίεση στην εθνική Γερμανίας εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης, όπως παραδέχθηκε ο Τόμας Μίλερ. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης των «πάντσερ» στο Σότσι, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε ότι είναι ανάγκη οι πρωταθλητές κόσμου του 2014 να κοιτάξουν μπροστά, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου (23/6) με τη Σουηδία.

«Φυσικά κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά, μας μένουν δύο ματς και η πίεση είναι τρομερή. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια… αυτομαστιγωνόμενοι και αναρωτώμενοι ποιος έκανε αυτό ή εκείνο», δήλωσε ο άσος της Μπάγερν, ο οποίος αναγνώρισε επίσης ότι εκτιμήθηκαν λανθασμένα οι κακές εμφανίσεις της «νατσιονάλμανσαφτ» στα φιλικά που προηγήθηκαν του Μουντιάλ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκεφτήκαμε ότι, όταν θα αρχίσει το τουρνουά, θα ξαναβρούμε τη φρεσκάδα μας και τη συνήθη δυναμική μας. Εκ των υστέρων, μπορούμε να πούμε ότι κάναμε κακή εκτίμηση της κατάστασης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης