Δύο περίπου χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια του ακριβοθώρητου hypercar, η γαλλική φίρμα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις παραδόσεις στους εκλεκτούς και προφανώς πάμπλουτους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Bugatti ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα δοκιμών, καλύπτοντας περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα με το πρωτότυπο όχημα σε ταχύτητες 380 χλμ./ώρα. Στόχος τους ήταν να ρυθμίσουν κατάλληλα το πλαίσιο, την ανάρτηση και τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Παράλληλα, ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και προχώρησαν σε βελτιώσεις σε σημαντικά τμήματα του αμαξώματος, καθώς και στην ηχομόνωση της καμπίνας.

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες θα παραλάβουν την υπέροχη Divo με σειρά προτεραιότητας και αφού αρθούν τα μέτρα περιορισμού στις χώρες που κατοικούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, η Divo τροφοδοτείται από έναν W16 8.0 quad-turbo κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 380 χλμ./ώρα. Ωστόσο, έχει απίστευτα κρατήματα στις στροφές και η βελόνα του κοντέρ ανεβαίνει με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Το αυτοκίνητο περιγράφεται ως ένα πολύ σπέσιαλ hypercar με πλήρως εξατομικευμένα στοιχεία και διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τη Chiron. Η Divo θα παραχθεί σε 40 μονάδες, με την τιμή να ορίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η Bugatti των 1.500 ίππων και των 5 εκατ. ευρώ

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης