Την πραγματική ζωή της 38χρονης Lin Qiu Yun αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την εξιχνίαση της δολοφονίας της. Ποια ήταν η νεαρή Ασιάτισσα που βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στα Βίλια Αττικής; «Όσο πιο πολλά καταφέρουμε να μάθουμε τόσο πιο καλή εικόνα θα έχουμε για το θύμα της δολοφονίας» λέει στη zougla.gr αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση. 

Τα τελευταία 24ωρα στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής έχουν φτάσει πληροφορίες που αναφέρουν ότι «η 38χρονη είχε επισκεφτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, από μια φορά, τα καζίνο στην Πάρνηθα και στο Λουτράκι, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν τζογαδόρος. Τα τυχερά παιχνίδια ταιριάζουν στην κουλτούρα των ανθρώπων από τη “χωρα του μεταξιού”. Συνεχίζουμε την έρευνά μας και θα δούμε αν ήταν συχνός θαμώνας» λέει αστυνομικός της Ασφάλειας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η γλυκιά Lin ήρθε στη χώρα μας πριν από δέκα χρόνια και δούλευε σε καταστήματα ρούχων στο κέντρο της πόλης, οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την επαγγελματική της δραστηριότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Στην κινεζική κοινότητα υπάρχει γενικώς μια μυστικοπάθεια και δεν γνωρίζουν όλοι τι κάνουν ή με τι ασχολούνται οι υπόλοιποι. Αυτό δημιουργεί μια καθυστέρηση στις έρευνές μας και στον σχηματισμό του προφίλ της 38χρονης αλλά είναι βασικό για τη συνέχεια» λένε από το κτήριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Η έρευνα που έχει κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση και πριν βρεθεί η βαλίτσα από τους κυνηγούς, αφορούσε και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 38χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει στο μικροσκόπιο όλη η «κίνηση» του τηλεφώνου, χωρίς όμως οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που πλέον χειρίζονται την υπόθεση να αποκαλύπτουν αν έχουν ή δεν έχουν στην κατοχή τους τη συσκευή της 38χρονης Κινέζας.

Το σίγουρο είναι ότι κλήσεις και σημεία απ΄ όπου εξέπεμψε θα εξεταστούν ώστε να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η ημέρα της εξαφάνισής της. «Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση από τους οικείους της, κανείς δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα πότε είδε για τελευταία φορά την 38χρονη. Γι΄ αυτό και δεν ξέρουμε πότε πραγματικά χάθηκε. Επίσης τα βίντεο που έχουμε μέχρι τώρα στα χέρια μας είναι μερικά 24ωρα πριν από τη δηλωμένη ημερομηνία εξαφάνισης» λέει αστυνομικός που γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση της βαλίτσας στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Οι αστυνομικοί ελπίζουν ο δράστης ή οι δράστες να μην ήταν τόσο προσεκτικοί και να άφησαν κάποιο ίχνος. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης