Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ατρόμητος από την ΑΕ Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε στην κωμόπολη Προύτινγκ της Γερμανίας.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 36ο λεπτό ο Βάργκας με δυνατό σουτ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυπριακή ομάδα έχασε πέναλτι στο 56’με τον Παβόλ, ο οποίος νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Καραγκιολίδη.
Η σύνθεση του Ατρόμητου: Καραγκιολίδης, Σκόνδρας (46΄ Νάστος), Μπαζίνσκι (56΄ Σαμπού), Αποστολόπουλος, Μελισσάς (63΄ Ατέμπα), Νεμπεγλέρας (63΄ Φαβάλι), Τάτος, Καραλής (46΄ Καραγκούνης), Σαρμιέντο (56΄ Μπρίτο), Σαγκανόφσκι, Καμαρά (46΄ Αναστασάκος).
Η σύνθεση της ΑΕ Λεμεσού: Κοντοφάλσκι, Ντο Σάντος, Κέρκεζ, Έντγουιν, Βάργκας, Παβόλ, Χαμάντ, Χοφς, Ζόνεβελντ, Νικολάου, Γαρπόζης. Έπαιξαν και οι: Πάρπας, Μαξιμιλιάνο, Γκονζάλες, Μπάλατζ, Κακογιάννης.
Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Δώνης, δήλωσε: «Από κάθε παιχνίδι βγάζουμε συμπεράσματα καθώς δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι από το σημερινό παιχνίδι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όμως είδαμε ποια είναι τα θετικά μας στοιχεία και ποια εκείνα που πρέπει να λύσουμε στη συνέχεια. Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι τα θετικά στοιχεία είναι τα περισσότερα».
